Belföld

A busz tetején utazott egy férfi Budapesten

Fotó: Blikk

Szombaton este a 105-ös busz tetején utazott egy férfi, ezzel veszélyeztetve saját életét – írja a Blikk. Az esetről a lap egyik munkatársa felvételt is készített.

 

A lap szerint a Széchenyi István téren szállt fel a 105-ös buszra, itt látta, hogy egy férfi a megálló szerkezetének tetejéről átmászik a buszra. Miután a jármű átment a Lánchídon és megállt a Clark Ádám téren, a férfi még mindig a jármű tetején utazott.

 

Mint írják: a BKK-hoz egyelőre nem érkezett bejelentés az esetről, ugyanakkor megkeresésünk nyomán megvizsgálják majd a jármű fedélzeti kamerájának felvételeit.

 

Emlékeztetnek, hogy alapesetben az úgynevezett „tujázás”, illetve a járműre egyéb módon felkapaszkodva (pl. tetőn) történő „utazás” szabálysértés, amely miatt tettenérés esetén helyszíni bírság (50.000 forintig), vagy szabálysértési eljárásban pénzbírság (150.000 forintig) szabható ki.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top