Belföld

A busz tetején utazott egy férfi Budapesten

Fotó: Blikk

Szombaton este a 105-ös busz tetején utazott egy férfi, ezzel veszélyeztetve saját életét – írja a Blikk. Az esetről a lap egyik munkatársa felvételt is készített.

 





A lap szerint a Széchenyi István téren szállt fel a 105-ös buszra, itt látta, hogy egy férfi a megálló szerkezetének tetejéről átmászik a buszra. Miután a jármű átment a Lánchídon és megállt a Clark Ádám téren, a férfi még mindig a jármű tetején utazott.

 

Mint írják: a BKK-hoz egyelőre nem érkezett bejelentés az esetről, ugyanakkor megkeresésünk nyomán megvizsgálják majd a jármű fedélzeti kamerájának felvételeit.

 

Emlékeztetnek, hogy alapesetben az úgynevezett „tujázás”, illetve a járműre egyéb módon felkapaszkodva (pl. tetőn) történő „utazás” szabálysértés, amely miatt tettenérés esetén helyszíni bírság (50.000 forintig), vagy szabálysértési eljárásban pénzbírság (150.000 forintig) szabható ki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top