Belföld

Vajna Tímea 850 millióért vásárolt egy budai ingatlant

Kiemelt kép: TV2
De nem tervezi a hazaköltözést.

Azt nem tudni, hogy miből, miután a cégeiből veszteséggel szállt ki, de a Blikk információja szerint, Vajna Tímea 850 millió forintot fizetett egy modern stílusban épült budai villáért.

Hónapokon keresztül keresgélt, mire megtalálta a megfelelőt. Fontos szempont volt neki, hogy a ház hatalmas legyen, ahol akár az egész család elfér, ugyanis vele együtt költözött ide a nagymamája és a szülei is. Ezért nem sajnált 850 milliót kifizetni érte

– mondta Vajna Tímea ismerőse a lapnak.

 

Egy ingatlanszakértő szerint az özvegy nem csinált jó üzletet, mert ez az összeg túlmutat az ingatlan értékén. Ráadásul Vajna Tímea nem is tervezi, hogy véglegesen berendezkedjen új otthonában, továbbra is az amerikai állampolgárságra hajt, ezért Los Angelesben is szeretne vásárolni magának egy házat.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top