Politika

“Nagy terveim vannak” – Koncz Zsófia mellett kampányolt Varga Judit (+fotók)

nyugatifeny.hu

A krumpliosztásba azért nem szállt be.






Szerencsre látogatott hétfőn Varga Judit igazságügyi miniszter, aki Koncz Zsófiával, a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltjével családokat keresett fel.

 

A politikus a közmédiának azt mondta, miskolci születésűként számára nem volt kérdés, hogy a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választást megelőzően látogatást tegyen a választókerületben és támogassa Koncz Zsófiát.

“Nagyon fontos, hogy egy városba úgy érkezzen az ember, hogy ne csak az utcákon sétáljon, hanem térjen be a házakba, a családokhoz, és beszélgessen a hétköznapokról és a mindennapokról, hiszen akkor lehet igazán átérezni, hogy mi az, ami a városnak fontos a jövőben, mi az, amiben a kormány oda tud állni az emberek mellé”

– fogalmazott Varga Judit.

 

fotó: Varga Judit / Facebook






Elmondta, egyeztetést folytatott a kormánypártok képviselőjelöljével arról, hogy a következő uniós költségvetési keretterv mekkora lehetőségeket kínál Észak-Magyarországnak, emellett szóba került a Miskolci Egyetem fejlesztési lehetősége is.

“Nagy terveim vannak azzal, hogy az egyetem egy olyan vonzó oktatási intézmény legyen, amely a régióban képes tartani az itt születetteket, hiszen a legnagyobb kihívás az elvándorlás és a fiatalok helyben tartása”

– jelentette ki Varga Judit,.

 

Koncz Zsófia kérdésre válaszolva örömét fejezte ki a miniszteri látogatás miatt, szerencsiként pedig fontosnak kérdésnek nevezte a 37-es főút kétsávossá bővítését és az európai uniós fejlesztések folytatását a városban.

 

Ezek mellett az agrárium fejlesztéséről is egyeztetett Varga Judit miniszterrel, hiszen ez is jelentős kérdés a térségben – tette hozzá a fidelitaszos provokátorfigyelőből lett parlamenti képviselőjelölt.

 







fotó: Varga Judit / Facebook

(MTI korrigálva) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top