Politika

Tovább élvezheti a kiváltságot az immár másodosztályú futballista!

Pestibulvar.hu

Nagy port kavart idén mikor kiderült, hogy Dzsudzsák Balázs labdarúgó diplomataútlevéllel rendelkezik. Ennek köszönhetően tudott hazajutni az Emirátusokból a külügyminisztérium közbenjárásával a tavaszi koronavírus-járvány idején.

 


Akkor a külügy azzal hárította a kérdéseket, hogy Dzsudzsáknak azért van diplomata útlevele, mivel a nemzeti labdarúgó válogatott csapatkapitánya,

ÉS “EZÁLTAL MÉLTÓ ÉRDEMES RÁ”

– közölte a 444.hu.

 

Azóta azonban sok minden megváltozott, például Dzsudzsák már a legutóbbi válogatott mérkőzésen nem lépett pályára, mivel nem ő volt a csapatkapitány, sőt, Vadai Ágnes DK-s képviselő észrevette, hogy már nem is tagja a magyar válogatottnak.

Ennek kapcsán felkereste a külügyet, hogy visszavonták-e Dzsudzsák diplomata útlevelét. Vadai kérdésében arra már ki sem tért, hogy az említett futballista időközben leigazolt a másodosztályú DVSC-hez, így nem idegenben folytatja tovább pályafutását, tehát “munka” miatt nem kell külföldre járnia.

 


A kormány nevében végül Magyar Levente államtitkár válaszolt a kérdésre egyetlen szóval:

“NEM.”

 

Tehát annak ellenére, hogy már nem kell külföldre járnia Dzsudzsák, és már nem is a magyar válogatott tagja melyre korábban a külügy is hivatkozott a diplomata útlevél kapcsán, mégis megtarthatja kiváltságát a kormány embereivel jó kapcsolatban lévő sportoló.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top