Politika

Vereségre számít Orbán? Sorban húzza le a fideszeseket a pályáról!

Pestibulvar.hu

Mi sem jelezheti jobban, hogy a felszíni arrogancia dacára a Fidesz igenis retteghet az ellenzéki összefogás erejétől, mint hogy egyre több vezető emberét nem indítja el egyéniben 2022-ben.






 

Múlt hétvégén Gulyás Gergelyről derült ki, hogy nem mérkőzik meg a XII. kerületben, helyette Fürjes Balázs Budapestért felelős államtitkárt indítják, most pedig

KOCSIS MÁTÉRÓL TUDTA MEG AZ ATV, HOGY ŐT IS LEHÚZTÁK A PÁLYÁRÓL.

 

Kocsis helyett a Fidesz Sára Botondot, a Budapesti Kormányhivatal jelenlegi vezetőjét és Józsefváros korábbi polgármesterét jelöli. A hírt az ATV érdeklődésére Kocsis is megerősítette, azzal a kommentárral, hogy rá “a kampánycentrumban lesz szükség”.

Hogy vajon tényleg ez-e az oka rövid időn belül már a második vezető fideszes politikus távol maradásának az egyéni körzetektől (ahol elemzők szerint az eddigi választásokkal ellentétben sokkal keményebb meccsek várnak a Fideszre), vagy Orbán biztonsági játékáról van-e szó, hogy megmentse a párt vezető arcait a potenciális vereségtől, az egyelőre nem világos, de egyáltalán nem lepne meg minket, ha az utóbbiról lenne szó.

 





Az ellenzék esélyei drasztikusan megnőttek az egyéni választókerületek koordinációjával. Gulyás és Kocsis lehúzása a pályáról, és egyben kizárólag a listán való indításuk azt jelezheti, hogy ezzel Orbán is egyre inkább tisztában van.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top