Politika

Kövér László 4,4 millió forintra büntette Jakab Pétert a krumplis akciója miatt

nyugatifeny.hu

Soha ekkora büntetést nem kapott még képviselő egy parlamenti performanszért.






Példátlan, 4,4 millió forintos büntetést szabott ki Kövér László házelnök Jakab Péter Jobbik-elnökre, a múlt heti krumplis akciója miatt.

“Egy jogállamban ezzel nyilván lehetne jogi útra terelni az ügyet, de mi nem élünk jogállamban. Annyit tehetünk, hogy a mentelmi bizottsághoz fellebbezünk, de azért nagy csodavárás nincs ebben a kérdésben”

– mondta a büntetésről a Jobbik elnöke az Alfahírnek.

 

Mint arról beszámoltunk: Jakab múlt hétfőn a Parlamentben a borsodi időközi választás kapcsán szeretett volna egy zsák krumplit átadni a miniszterelnöknek.

 

Ezt akadályozta meg Orbán Viktor alkalmi testőrsége: Kocsis Máté frakcióvezető, Kövér László házelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Balla György.

 

 






Kövér László már akkor jelezte, hogy lesz folytatása az ügynek.

 

Lett is, méghozzá jelentős összegű,

4 416 600 forint pénzbírság Jakab Péternek.

“Úgy működik a rezsim, hogy aki kimondja az igazat, nevezetesen hogy a rezsim nyomorban tartja a magyarokat, és egy zsák krumplival megvásárolja őket, azt négy és fél millióra büntetik”

– tette hozzá a Jobbik elnöke.

 

Jakab Péter szerint a bírság összegének nagysága is azt jelzi, hogy a jelenlegi kormány a fehérorosz vezető, Lukasenka útját követi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top