Politika

Közpénz nem számít: 36 ezer forintos bor, 15 ezer forintos pezsgő

ezalenyeg.hu

Luxusitalokra szórta az adófizetők pénzét Orbán szegények megsegítéséért felelős tanácsadója, Hegedűs Zsuzsa – derítette ki a DK.






 

A Fidesz és holdudvara minden áron próbálja eltitkolni, hogy milyen luxustermékekre, urizálásra költik a pénzünket. Ennek ellenére a Demokratikus Koalíció folyamatosan küzd, hogy a nyilvánosság megtudhassa, milyen pazarló módon élnek Orbán csicskásai.

 

NEM SPÓROLT A PÉNZÜNKÖN: 140 EZER FORINT LETT A SZÁMLA

 

A DK-nak három évig tartott, mire sikerült kiperelnie a féltve őrzött blokkokat. Nem is csoda, mert nagyon ciki, hogy az elvileg szegényekért dolgozó kormánymegbízott annyit költ egy bevásárlás alatt, amiből Kelet-Magyarországon öt tagú családok élnek egy hónapig.

 

Csak néhány tétel Hegedűs Zsuzsa tanácsadó asszony bevásárlólistájáról:
  • Gabbiano Chianti olasz vörösborért – 35 990 Ft
  • Veuve Clicquot francia luxuspezsgőt – 4 x 14 990 Ft
  • Gabbiano Chianti olasz fehérbor – 3 x 8800 Ft
  • olasz pörkölésű Java kávé – 2 x 6210 Ft

 






Az apróságokkal együtt ez alkalommal 142 460 Ft-ot költött a hátrányos helyzetűek megsegítéséért küzdő miniszterelnöki megbízott, de a kiperelt dokumentumok között van még egy 62 ezer forintról és egy potom 24 ezer forintról szóló számla. Természetesen mindkettő tele prémium delikát luxustermékekkel. Orbán tanácsadója a bíróságon is elismerte, hogy saját magának vásárolta a termékeket – mutatott rá a DK.

 

Hegedűs Zsuzsa korábban arról híresült el, hogy egy fekete Audival A6-ossal vitt malacokat és naposcsibéket a hátrányos helyzetű borsodi romáknak.

 

Az éhezést csak filmekből ismerő miniszterelnöki tanácsadó remek ötlete az volt, hogy élő malacokat és naposcsibéket vittek az éhező roma családoknak Borsodba. Voltak, akik tudtak élni a hosszú távra tervezett segítséggel, de sokan kényszerből még süldőként felfalták a malacot, a naposcsibék közül pedig rengeteg elpusztult.

 

Chiantit ugyan nem vitt ajándékba a szegényeknek, de borsodi útjai alkalmával is adott a stílusra.

 

Akkoriban két szolgálati autója is volt Hegedűsnek, de úgy látszik márkahű: mindkettő Audi A6-os volt, csak a színük különbözött.






 

“A fejétől bűzlik a tanácsadó.”

A szegényügyi tanácsadó költekezését nézve meg sem lepődünk, hogy Orbán egymillió forintos öltönyben hazudja azt Brüsszelben, hogy Magyarországon demokrácia van.

“Suhanunk a repülőtérre, mindjárt felszállunk és indulunk Brüsszelbe.”

– szerepelt a facebookon az önimádó miniszterelnök. A Sztárklikk.hu kiszúrta, hogy a mögötte látható öltöny a Galamb luxusszabászatban készült, ahol a legolcsóbb öltöny is legalább 2500 euró, azaz a Matolcsy-árfolyamnak hála közel egymillió forint. De lehet, hogy Orbán nem spórolt magán és a 4500-5000 eurósból vett. További érdekesség, hogy a bulvároldal azóta leszedte cikkét. Vajon miért? Félnek valamitől?

 

Ahogy hízik, nem is csoda, hogy nem megy rá a konfekció. Reméljük nem költekezett ki nagyon és azért marad még a hó végi bevásárlásra.
Orbán hírhedt buggyos gatyáját valószínűleg nem a Galambnál készítették. Ahogy kinéz benne, nem is vennék a nevükre, az biztos.

 






(HVG.hu nyomán) (fotó: Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top