Politika

Megalázó példát mutattak Orbánnak a szlovákok! Ilyen, amikor egy ország megvédi a polgárait!

Pestibulvar.hu

A Fidesz képtelen arra, amit a szlovákok tettek! Erről mindenkinek tudnia kell!






 

Szlovákia megmutatta, mi a különbség a fideszes dicsekvés és a valódi járványellenes védekezés között! Északi szomszédunk egy nap alatt több mint 2,5 millió(!) embert tesztelt le, vagyis csaknem az ország felét. Megalázó ez a példa Orbánéknak, akik erre képtelenek.

 

Tömött sorok álltak Szlovákiában szombaton az országszerte felállított hatezer tesztközpont előtt. Az országos koronavírus-teszt első fordulójában több mint 2,5 millió embert vizsgáltak meg, közülük 25 820 lett pozitív, vagyis kevesebb, mint 1 százalék. A részvétel ugyan önkéntes volt, de azt is megmondták: aki nem megy el, arra karantén vár.

ÍGY SZLOVÁKIA EGY NAP ALATT AZ ORSZÁG LAKOSAINAK A FELÉT LETESZTELTE!

 

Igor Matovič kormányfő máris bejelentette, hogy jövő héten megtartják a teszt második fordulóját. Azokat, akiknek most pozitív lett a tesztjük, arra kérték, hogy 10 napig a velük egy háztartásban élőkkel együtt maradjanak házi karanténban, és kérjék meg a velük kapcsolatba került ismerőseiket, hogy ők is teszteltessék le magukat.

Matovič kormánya egyébként máshogy is védi a polgárait: egy rendelet szerint

SZLOVÁKIÁBAN CSAK AZOK MEHETNEK BE A MUNKAHELYÜKRE, AKIKNEK NEGATÍV A KORONAVÍRUS-TESZTJÜK!

 






Eközben nálunk a Fidesz napi 12-13 ezer tesztnél többet nem tud elvégeztetni, így aztán azt sem tudni, ki a beteg és ki nem. Nyitva tartják a szórakozóhelyeket, az iskolákat és a stadionokat, és mivel a kötelező maszkviselésen kívül semmilyen védekezés nincs,

A FERTŐZÉS AKADÁLYTALANUL TERJED, A HALÁLOZÁSOK SZÁMA REKORDOKAT DÖNT, DE A FIDESZES DICSEKVÉS DÜBÖRÖG!

 

Pedig nem ártana példát venni a szlovákokról. Mert mondhat bármit a fideszes propaganda, a tények azt mutatják, hogy a magyar emberek naponta tucatjával halnak meg, miközben Szlovákia pár nap alatt feltérképezte, hogy kik a fertőzöttek és hatalmas lépést tett a járvány megfékezése felé.

A SZLOVÁKOK MEGMUTATTÁK, MILYEN AZ, AMIKOR EGY ORSZÁG KORMÁNYA VALÓBAN MEGVÉDI A POLGÁRAIT!

 

Úgy látszik, a magyar embereknek elég Orbán üres dicsekvése és a „remek védekezésről” szóló fideszes propaganda. Mi még akkor is büszkék leszünk, ha majd lekapcsolnak minket a lélegeztetőgépről.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top