Politika

A mentősök is kidőlnek! Ezt az összeomlást titkolja a Fidesz!

Pestibulvar.hu

Drámai napokat élünk: a szemünk előtt esik szét a Fidesz által szétvert egészségügy. A kórházi orvosok segélykiáltásai után már a mentősök sem bírják tovább: kiálltak és kimondták az igazságot. A nyilatkozatot sugárzó rádiót elhallgattatja a Fidesz!

 






A mentősök sem hallgatnak tovább. Kiálltak és elmondták: lehetetlen feladatra kényszerítik őket azzal, hogy miközben elsődleges feladatuk az életmentés lenne, napi több ezer tesztet is kell elvégezniük. Kusper Zsolt, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnöke a Klubrádió Esti gyors című műsorában kimondta:

EGYRE TÖBB MENTŐS KORONAVÍRUSOS, VAN OLYAN MENTŐÁLLOMÁS, AHOL MAJDNEM MINDENKI ELKAPTA A FERTŐZÉST!

 

Máshol 15 dolgozó arra vár, hogy teszteljék, és kiderüljön, visszamehet-e dolgozni. A mentősök szövetségének elnöke drámai képet festett a helyzetükről. „Sajnos egyre több bajtársunk szintén beleesik a betegségbe, többen várnak már a tesztre. Ez azt eredményezi, hogy fogy a létszám, és ehhez képest a betegek száma viszont emelkedik.” A mentősök 12-24 órás műszakokban dolgoznak. Van, ahol a tesztelést a 12 órás műszak egy részében oldják meg, de olyan is előfordul, hogy

A MENTŐSÖK A 12 ÓRÁS MŰSZAK LETELTE UTÁN A SZABADIDEJÜKBEN, ÖNKÉNT TESZTELNEK!

 

Arra a kérdésre, hogy eljöhet-e az idő, amikor a mentés veszélybe kerül, az elnök azt mondta: az Országos Mentőszolgálat mindent megtesz ennek elkerüléséért, ezért már ötöd- és hatodéves orvostanhallgatók is segítenek a tesztelésben. Ugyanakkor hozzátette: eleve problémás, hogy a mentőszolgálat feladata a tesztelés, szerencsésebbnek tartaná a tesztelési pontok létrehozását.

A Fidesz persze igyekszik eltitkolni az igazságot, ezért is számolják fel a szabad sajtót. Például jövő februártól

A NYILATKOZATOT SUGÁRZÓ KLUBRÁDIÓNAK EL KELL HALLGATNIA,

mert a fideszes Médiahatóság nem engedte, hogy meghosszabbítsák a frekvenciaengedélyüket, hanem új pályázatot írtak ki rá.






 

Ezért is fontos, hogy Magyarország valódi híreiről, az egészségügy igazi helyzetéről minél többen tudjanak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top