Politika

Ezt tartja fontosnak a kormány – Az elmúlt tíz év legnagyobb válságában született döntés!

kép: Népszava

A vadászat mindig is Semjén Zsolt egyik kedvenc hobbija volt, így nem meglepő, hogy a miniszterelnök-helyettes a 2021-re tervezett Nemzetközi Vadászkiállítást a szívügyének tekinti.

 






A kormány pedig ennek értelmében egyáltalán nem fukarkodik, ha a kiállítás támogatása kerül szóba. Kovács Zoltán elmondta, hogy eddig az előkészületekre összesen 10 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hozzátette, hogy a költségeket illetően a jövőévre tekintve is nagyon optimisták, bár hozzátette, hogy befolyásolhatja a végösszeget az egészségügyi és gazdasági helyzet is.

 

24.hu alapján számolt be róla az RTL Klub Híradója, hogy a jelenlegi kritikus egészségügyi és nehéz gazdasági helyzet sem jelentett akadályt a kormánynak, hogy újabb nettó egymilliárd forinttal támogassák a kiállítás kommunikációját!

 

Céljuk a lakosság tájékoztatása a rendezvény aktuális üzenetéről, hátteréről és programjairól. Erre azonban tavaly május óta elköltöttek egymilliárd forintot, így csak a kiállítás népszerűsítése kerül az adófizetőknek 2 milliárdba!

A TERVEK SZERINT AZONBAN A TELJES RENDEZÉS KÖLTSÉGE MEGHALADHATJA AZ 50 MILLIÁRD FORINTOT IS!

 

“A magát nemzetinek hazudó Fidesz kormány, még a gazdasági válság ideje alatt is több pénzt költ el Semjén Zsolt hobbijára, mint bértámogatásra!” – véli Barkóczi Balázs, a DK képviselője, majd hozzátette:

“Még a napnál is világosabb, hogy a magyarok semmilyen érdemi segítségre nem számíthatnak Orbánéktól, akik még a gazdasági válság alatt is saját oligarcháik és talpnyalóik zsebét tömik ki pofátlanul közpénzzel”.






 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top