Politika

Felháborító:Orbán sarcolással jutalmazza az erőn felül védekező városokat

ezalenyeg.hu

Ha bedurran a koronavírus, a felcsúti miniszterelnök rögtön elvesz pár milliárdot a köztársaságpárti önkormányzatoktól. Ez a szokásos menetrend!






 

A koronavírus-járvány két hulláma között egy azonosság biztosan van. Orbán Viktor mindkét esetben a köztársaságpárti önkormányzatokat kezdte el megsarcolni, a védekezés helyett. Ebből is látszik, hogy mennyire alkalmatlan az ország vezetésére a vámpírkirály.

 

Az első csapás!

Tavasszal előbb a gépjárműadót, majd a plakátadót is elvette az önkormányzatoktól. Később az ingyenes parkolással és a Budapest-adóval újabb sarcot dobott a nyakukba.

 

Pedig a köztársaságpárti önkormányzatok erőn felül védekeznek a járvány ellen. Azokat a feladatokat is elvégzik, amiket az Orbán-kormány nem tud, vagy nem akar. A köztársaságpártiak adtak maszkokat és védőfelszereléseket az embereknek, és a tanárokat is Karácsony Gergelyék teszteltetik le, pedig Mészáros Lőrinc az egész országot le tudná teszteltetni a lopott pénzéből!

Azt el tudnánk viselni, ha Orbán Viktor bevallaná, hogy nem képes megvédeni az országot a járványtól, ezért az önkormányzatokra helyezi ezt a súlyt. Mert lényegében ez történik. De ehhez nem hogy plusz pénzt adna a Fidesz-kormány, hanem folyamatosan elszívja a forrásokat tőlük.






 

Már csak a Szabad Városok kezdeményezése segíthet az önkormányzatokon. Karácsony Gergelyék el fogják érni, hogy a települések közvetlenül kapják az EU-s pénzeket, és így végre oda fognak érkezni a források, ahol munka folyik, nem csak a lopás!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top