Politika

Ne merészelje Orbán a magyar embereket hibáztatni saját bűneiért!

ezalenyeg.hu

Egészen elképesztő, ahogy a magyar embereket próbálja beállítani hibásnak a járvány berobbanásáért a felcsúti miniszterelnök.






 

Orbán Viktor szokásos pénteki propagandainterjújában ismét kitett magáért. A járvány elleni védekezésről beszélve kijelentette:

„Van egy kis slendriánság Magyarországon, hogy nem mindent kell komolyan venni, amit az állam mond. Most azt kérem, hogy ezt tegyék félre.”

 

A hétfői szigorítások tapasztalatai kapcsán pedig arról beszélt, “őszintén és komolyan kell beszélni egymással és úgy látom hogy az emberek ezt megértették, hogy nincs más választás, minthogy betartsák a szabályokat.

Na álljunk csak meg egy pillanatra!

Orbán Viktor komolyan a magyar emberekre próbálja kenni azt, hogy bedurvult a járvány? Mert akkor, amikor azt mondja, hogy slendriának vagyunk, hogy a magyarok nem veszik komolyan, amit az állam mond, és, hogy csak most kezdtük el komolyan venni a védekezést, pontosan ezt teszi.

Hogy meri az Adrián nyaralgató kormányfő a tisztességes magyarokat okolni?!

Inkább gyakoroljon egy kis önkritikát! Ő az, aki bort iszik és vizet prédikál. Kijelenti, hogy több “Balaton, kevesebb Adria”, majd fogja magát és leugrik az Adriára nyaralgatni. Az ő külügyminisztere luxusjachtozgatott szintén a Horvát tengeren. Az ő külügyminisztere repülgetett összevissza, majd el is kapta a koronavírust.






 

Ő az, aki nem biztosít megfelelő védőruhát mentőseinknek. Ő az, aki még mindig nem hajlandó elrendelni a digitális oktatásra való átállást. Ő az, aki nem hajlandó tömeges tesztelést bevezetni. Ő az, aki még mindig maszk nélkül ölelgeti csicskáját a második hullám kellős közepén. Ők azok, akik meg sem próbálnak példát mutatni, hisz még a kormányülésen sem képesek maszkot viselni.

 

A tisztességes magyar emberek már az első hullám idején is fegyelmezettek voltak. Hordták a maszkot. Lecsökkentették a társas érintkezéseket. Igyekeztek betartani minden járványügyi intézkedést.

 

Szóval Orbán Viktor inkább nézzen magába, és kérjen elnézést a magyar emberektől!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top