Politika

Friss: Szombaton 7 kutyasétáltatóval szemben intézkedtek a rendőrök, mert 500 méternél messzebb mentek a lakásuktól

nyugatifeny.hu

Elképesztő, milyen felelőtlen emberek vannak!






Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese szerint az emberek megértették, hogy a kijárási tilalom segíti a járvány elleni védekezést.

 

Ezt mutatja, hogy szombaton “mindössze” 530 esetben történt rendőri intézkedés ezen szabályok megsértése miatt, a legtöbb megállított pedig igazolni tudta, hogy szabályosan tartózkodik közterületen.

 

Kiss Róbert megjegyezte, a szabályszegők közül hét olyan kutyasétáltató volt, aki a megengedett 500 méternél távolabbra ment, 44 ember a közterületi csoportosulás, gyülekezés szabályait sértette meg.






 

A rendőrök szombaton két budapesti vendéglátóhely hétnapos bezárásáról döntöttek, mivel az alkalmazottak, illetve az oda érkező ételfutár megsértette a maszkviselés szabályait.

 

Kiss Róbert elmondta azt is: nem jellemző, hogy a szabályszegők vitatnák a rendőrség fellépését, ezért a rendőrök többségében figyelmeztetéssel élnek.

(MTI nyomán / címlapkép: illusztráció)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top