Politika

Orbán bukását jósolja a vakcina-ügy! Már senki sem hisz neki!

Pestibulvar.hu

Hiába ismételgeti Orbán Viktor szinte minden fórumon, hogy a járványhelyzetet a vakcina tömeges beadása fogja megoldani, az emberek egyszerűen nem bíznak a miniszterelnökben. Egy felmérés szerint egyszerűen nem merik rábízni az életüket.

 


Az orosz és a kínai oltóanyagban bízik a Fidesz-kormány, de a magyarok túlnyomó része már nem hisz a kormánypártoknak. Erről árulkodik az, hogy

NÁLUNK AZ EMBEREK TÖBBSÉGE  BIZTOSAN NEM OLTATNÁ BE MAGÁT KORONAVÍRUS ELLENI VAKCINÁVAL!

 

A döbbenetes eredmény az Euronews kutatásából derült ki. Az 1231 fős mintán végzett, reprezentatív felmérés eredménye szerint a megkérdezettek 17 százaléka adatná be magának a vakcinát, 47 százalék egyértelműen elutasította az oltás lehetőségét, 36 százalék pedig még nem döntötte el.

 

A legtöbb válaszadó azt a vakcinát választaná, amelyet Magyarországon gyártottak. Ezt követi az amerikai fejlesztésű oltóanyag, amiben még viszonylag többen bíznak. Azonban

A TÖBBSÉG EGYÉRTELMŰEN ELUTASÍTJA A FIDESZ-KORMÁNY ÁLTAL MEGRENDELT OROSZ VAKCINÁT! AZ EMBEREK CSUPÁN 7 SZÁZALÉKA OLTATNÁ BE EZZEL MAGÁT!

 

A kínai oltásból még kevesebben kérnek, ennek beadását a felmérésben résztvevők csupán 4 százaléka kockáztatná meg.


 

Az eredmény azért is elképesztő, mivel az oltóanyag elvileg életeket menthet. Ám úgy látszik,

AZ EMBEREK MÉG AKKOR SEM HISZNEK A FIDESZNEK, HA AZ ÉLETÜK A TÉT!

 

Ez egyértelműen arról árulkodik, hogy a Fidesz már nem képes maga mellé állítani az embereket. Ez árulkodó jel lehet Orbánnak arról, hogy mi várhat rá 2022-ben. Erről pedig jó, ha minél többen tudnak…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top