Politika

Bródy János reagált Szörényi kirohanására: Nem értem, mi történt Leventével

(Kiemelt kép: Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Néhány hete találkoztak, akkor még semmi baja nem volt egykori szerzőtársának.


Nemrég írtunk róla, hogy Szörényi Levente, az Illés együttes egykori énekese és gitárosa éles kritikával illette egykori szerzőtársát, Bródy Jánost a Mandiner hetilapnak adott interjúban, mert az kiállt az autonómiájukért végsőkig kiálló színművészetisek mellett.

 

Az SZFE körül helyzetet Szörényi az 1990-es, SZDSZ-es taxisblokádhoz hasonlította, és közölte, szégyelli, hogy zenésztársa is beállt a sorba, amikor felvonulási indulót írt a barikádozó hallgatóknak.

 

Szörényi szerint ezzel zenésztársa eddig nem látott mélységekbe „pengette le magát” és szégyent hozott magára és közös életművük jó részére, beleértve az István, a királyt.

 

Bródy János azonban nem érti a szerzőtársát, néhány hete találkoztak, akkor még semmi baja nem volt – nyilatkozta a HVG-nek.


 

Elmondta, nem a HVG-től értesült az interjúról, és nem nagyon érti, mi a problémája Szörényinek.

“Nem értem, mi történt Leventével,

mert amikor egy hónapja az István, a király operai bemutatóján az Erkel Színházban együtt voltunk, még semmi baja nem volt” – mondta, de ezen túl nem akarta kommentálni az interjút.

(HVG nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top