Politika

Koronavírus: Az USA-ban már negyedmillióan haltak bele a fertőzésbe, New Yorkban zárnak az iskolák

nyugatifeny.hu

Sosem volt még ilyen súlyos a helyzet az Egyesült Államokban.


A koronavírus világjárvány kezdete óta az Amerikai Egyesült Államokban több mint 250.000 ember halt meg a koronavírus miatt – közölte a legfrissebb adatokat helyi idő szerint szerda este a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem.

 

Ezzel a fertőzés következtében elhunyt áldozatok száma

az USA-ban a legmagasabb.

 

A Fehér ház koronavírus munkacsoportjában részt vevő Brett Giroir admirális, azt mondta az MSNBC hírcsatornának, hogy az Egyesült Államok

„veszélyes pontot ért el” a világjárványban.

„Pillanatnyilag az esetszámok eddigi legnagyobb emelkedésével küzdünk, a kórházba felvett emberek száma hétről hétre 25%-kal növekszik és

a haláleseteink száma is hétről hétre 25%-kal nő. Ez nem azt mutatja, hogy a megfelelő irányba mozdultunk el.”

 


Giroir szerint nem félelemkeltésről van szó, hanem arról, hogy a járvány kezdete óta még sosem volt ilyen gyors a vírus terjedése az USA-ban. Az összes elvégzett koronavírus- teszt 3%-a pozitív: ezt határértéknek tekintik. Az új adatok fényében New Yorkban ismét bezárják az összes iskolát.

forrás(zdf.de)
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top