Politika

“Nem leszünk Putyin kísérleti egerei!” – Az Európai Bizottsághoz fordul a DK az orosz vakcina miatt

nyugatifeny.hu

Az orosz vakcina nem csak a magyarokra lehet veszélyes.






“Nem fogjuk hagyni, hogy egy ismeretlen és kockázatos vakcinával kísérletezzenek a magyarokon.” – írja közleményében a DK. Rónai Sándor online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordul az orosz vakcina ügyében.

 

Bár az a DK szerint is fontos, hogy minél előbb legyen vakcina, de az oltás biztonságossága sem kevésbé lényeges. Ezért

nem kérnek sem Vlagyimir Putyin, sem Orbán Viktor emberkísérleteiből, és nem kérnek a pánikkormány kapkodásából sem.

 

“Mint ismert, a magyar kormány mintákat kért az orosz koronavírus elleni vakcinából, amelyről az orosz kormány titkolózása miatt a tudomány ma semmit sem tud. Hiába int mindenkit óvatosságra az orosz vakcinával kapcsolatban a szakma, hiába a nemzetközi szaktekintélyek figyelmeztetései, a magyar kormány arra készül, hogy tesztelje ezt a vakcinát.” — áll a közleményben.

 

Ez nem csak a magyarokra nézve veszélyek a DK szerint, hanem más európai állampolgárokra is, hiszen miután Magyarországra került, a vakcina eljuthat más európai országokba is, méghozzá

minden európai bevizsgálás és engedély nélkül.

 

A DK az kéri az Európai Bizottságtól, hogy akadályozza meg, hogy a magyar kormány a magyarokon kísérletezzen az orosz vakcinával.






 

A teljes videót itt tudod megnézni:

(atv.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top