Politika

Rákos és Parkinson-kóros Putyin – állítja egy orosz politológus

(Kiemelt kép: kremlin.ru)

Már a lánya számára készíti elő a hatalmat.






Szakértők szerint Vlagyimir Putyin a Parkinson-kór kezdeti jeleit mutatja nyilvános szereplésein, Valerij Szolovej politikai elemző szerint daganatos betegsége is van — írta meg a The Sun. Az elemzőt több brit lap is idézte: Szolovej azt állítja,

Putyin állapota annyira súlyos, hogy februárban egy sürgősségi műtéten is átesett.

 

Az elemző így nyilatkozott a The Sun-nak:

“Ha a pontos diagnózisra kíváncsiak: nem vagyok orvos, nincs jogom azt felfedni. (…) A diagnózis végzetes, és nem kell ahhoz egészségügyi szakembernek lenni, hogy ennek alapján következtetéseket tudjunk levonni Putyin életkilátásait illetően.”

 

Szolovej elmondása szerint a “döntéshozatal epicentrumához” közel állóktól értesült a hírről, és meg van győződve arról, hogy

az orosz elnök januárban lemond a posztjáról.

 

(Bár ezt az értesülést a Kreml néhány hete még cáfolta.) Szolovej hozzátette, hogy forrásai szerint Putyin már 34 éves lánya, Katyerina számára készíti elő a hatalmat.

 

Katyerina Tyihonova korábban profi táncosnő volt, majd matematikából és fizikából végezte el a mesterképzést a szentpétervári egyetemen. Jelenleg a Moszkvai Állami Egyetem mesterséges intelligenciával foglalkozó intézetének vezetője.

 

További esélyes jelöltek lehetnek Oroszország élére a miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev, valamint a mezőgazdasági miniszter, Dmitrij Patrusev. – állítja forrásaira hivatkozva az elemző.






 

Eközben a Kreml folyamatosan magyarázkodik Putyin egészségi állapotával kapcsolatban: legutóbb egy televíziós műsorban kapott köhögőrohamot az elnök.

 

(Valerij Szolovej orosz politológus és történész, korábban a Nemzetközi Kapcsolatok Moszkvai Állami Intézete PR-tanszékének vezetője volt, ami az egyik legnagyobb presztízsű egyetem Moszkvában.)

(The Sun nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top