Egyéb

Deutsch a szupersztárnak: Ross doktor egy csepűrágó, aki marhaságokat beszél

nyugatifeny.hu

Lehet, hogy George Clooney-t is Soros pénzeli?


Deutsch Tamás nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy hozzánk hasonlóan több magyar sajtóorgánum is megírta, hogy George Clooney a világban tomboló gyűlölet és düh példájaként hozta fel Orbán Viktor Magyarországát egy interjúban.

 

Deutsch úgy érezte tehát, hogy vissza kell vágnia a gaz liberális sajtónak, amely szerint az egyik legnagyobb hollywood-i szupersztár véleménye Magyarországról már csak azért sem elhanyagolható, mert százmilliók figyelnek oda rá.

Deutsch tehát közölte ország-világgal Facebook-oldalán, hogy George Clooney egy senki.

Idézzük:

“(…)sajnálatra méltó társadalomlélektani nyomoroncság, hogy az jelent politikai boldogságot nektek, ha egy amerikai csepűrágó marhaságokat beszél a hazátokról (miközben Ross doktor még a Google Earth segítségével sem tudja a térképen megtalálni Magyarországot)”

 


A teljes posztot itt találod:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top