Politika

Vágó István helyretette a George Clooneyt alpári stílusban gyalázó Deutsch Tamást

Pestibulvar.hu

Tovább gyűrűzik a Clooney-gate.






 

Szélsebesen terjedt végig a magyar sajtón a hír, hogy George Clooney egy filmes interjúja közben Orbán Viktort is a világ azon vezetői között sorolta, akik dühöt és gyűlöletet terjesztenek. Clooney kijelentése után kisebb idegrohamot kapott a kormánypárti propagandasajtó, az Origo pl. reflexből azt írta, hogy a színész nyilván azért mondja ezt, mert Soros György embere. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője még ennél is tovább ment, amikor Facebook-oldalán egyenesen

“CSEPŰRÁGÓNAK” NEVEZTE A HOLLYWOODI VILÁGSZTÁRT.

 

Deutsch azt írta: “sajnálatra méltó társadalomlélektani nyomoroncság, hogy az jelent politikai boldogságot nektek, ha egy amerikai csepűrágó marhaságokat beszél a hazátokról (miközben Ross doktor még a Google Earth segítségével sem tudja a térképen megtalálni Magyarországot)”.

Hogy a fideszes politikus vajon honnan szedte, hogy Clooney nem tudja, hol van Magyarország, jó kérdés. Vágó Istvánt pl. alaposan kiakasztotta a feltételezés, mert Facebook-oldalán csúnyán beszólt Deutschnak. Mint írta:

 

Elég valószínűtlen, hogy Clooney ne tudná, hol van Magyarország, miután:

  • A “csepűrágó” Clooney felesége nagyon sikeres, nemzetközileg elismert emberi jogokért küzdő ügyvéd. Nyilván egy ilyen feleség mellett konkrét ismeretek vannak a kijelentés mögött, hiszen egészen biztosan érti, mit jelent az, amikor a jogállamiság sérül.
  • Clooney egy hazánkban is forgalmazott termék “arca”, így kapcsolata van Magyarországgal, ezen keresztül is lehetnek ismeretei.
  • A neje Bejrútban született, ezért, gondolom, különösen kedvelheti a “migráncsozást”.
  • Európában, Angliában élnek, nem az USA-ban…

 

Vágó egy videót is mellékelt Clooney feleségéről, hogy bizonyítsa, a nő nem a levegőbe beszél, amikor emberi jogi kérdésekben szólal meg.






 

A videót Vágó posztjában megtekinthetik:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top