Politika

Megbízható Fidesz-káder lett az Index új főszerkesztője

nyugatifeny.hu

Házon belül találták meg Szombathy Pál utódját.






Szerdán Fekete-Szalóky Zoltánt nevezte ki az Index.hu Zrt. vezérigazgatója a lap megbízott főszerkesztőjének – írja a Media1 indexes forrásokra hivatkozva.

 

Fekete-Szalóky a lap elfideszesítése után ősztől volt az Index főszerkesztő-helyettese, ezt megelőzően az idén indult Országút nevű kormányközeli lapnál dolgozott szerkesztőként, illetve korábban az Inforádió felelős szerkesztője volt.

 

A Media1 azt írja, Fekete-Szalóky egyelőre megbízott főszerkesztőként fogja irányítani a szerkesztőséget, munkáját Kitzinger Szonja segíti egyedüli főszerkesztő-helyettesként.






 

Mi is beszámoltunk róla, hogy november 23-án az Index korábbi főszerkesztőjét, Szombathy Pált azt követően távolították el a pozíciójából, hogy az új Index tulajdonosa az Indamedia Zrt. lett.

 

A lap tulajdonosai így áttételesen Ziegler Gábor és Orbán intézőembere, Vaszily Miklós lettek, míg a vezérigazgatói pozíciót a Vaszilyhoz hű Starcz Ákos tölti be.

 

(Media1 nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top