Politika

Bekeményített az Európai Unió – Orbán ezt most nem ússza meg egykönnyen!

Pestibulvar.hu

Az elmúlt egy hét rendkívül sok fejfájást okozott a magyar kormánynak, de úgy tűnik még mindig nem lélegezhet fel. Orbán sorra kapja a pofonokat, azonban ez a mostani fájhat majd neki legjobban!

 






Az Európai Bizottság döntése szerint, kötelezettségszegési eljárást indítanak Magyarország ellen, mivel a menedékjogról szóló törvény egyik rendelkezése nem felel meg az uniós közbeszerzési szabályoknak, így az felveti a korrupció gyanúját – áll az atv.hu közleményében.

“ÚGY TALÁLTA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG, HOGY AZ EGYIK MAGYAR JOGSZABÁLY TÚLSÁGOSAN LAZA SZABÁLYOZÁST TARTALMAZ ARRA VONATKOZÓAN, HOGY MIKOR LEHET ELTÉRNI A KÖZBESZERZÉSRE VONATKOZÓ EGYSÉGES SZABÁLYOKTÓL”

– nyilatkozta Léderer András.

 

A magyar kormánynak két hónap áll a rendelkezésére, hogy az Európai Bizottság minden kérdésére választ adjon, azonban ha ezt nem teszik meg, akkor az Európai Bíróság veheti át az ügyet és kötelezhetik Orbánékat a törvény megváltoztatására.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top