Politika

Mutatjuk, hogy dorgálta meg Müller Cecília a plázázó magyarokat

Forrás: M1 Híradó/Youtube

Hétfőn hoz döntést a kormány a karácsonyi szabályokról – jelentette be vasárnapi koronainfóján az országos tisztifőorvos.






 

Müller Cecília kiemelte: türelmesnek kell lenni, annak ellenére, hogy már sok van mögöttünk, így egyre nehezebb elfogadni a helyzetet, betartani a szabályokat.

“NAGYON ROSSZ IRÁNY, HOGY TÖMVE VANNAK A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK”

– fogalmazott a tisztifőorvos, hozzátéve: természetes, hogy az emberek meg akarják ajándékozni a szeretteiket, de ezt inkább fegyelemmel, a másikra figyeléssel célszerű megtenni, mert így “egészséget lehet adni”.

Müller azt javasolta, hogy a vásárlásokat lehetőség szerint mindenki intézze online, ha pedig valaki mégis üzletbe szeretne menni, akkor azt céltudatosan tegye, a lehető legrövidebb időt töltve a boltban, maszkot viselve és kézfertőtlenítőt használva.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top