Politika

Eger fideszes képviselője szerint mindenki bevándorló, aki nem a városban született

nyugatifeny.hu

Lokális migránsozás Nyitrai módra.






Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő hétfőn Idegenek Egerben című Facebook-posztjában írt arról, hogy „Eger baloldali városvezetése egy év alatt több mint 100 szakértőt távolított el a Városházáról. A koronavírus-járvány árnyékában olyan idegenek érkeztek vezető pozíciókba, akiknek semmi közük nincs városunkhoz. Ön erre szavazott? Eger ennél többet érdemel!”

 

A képviselő egy tablót is mellékelt megszólalásához, amelyen Mirkóczki Ádám polgármestert és az egri önkormányzat azon tagjait tüntette fel, akik nem egri születésüket vagy nem a városban élnek, tehát

bevándorlók.

 

Nyitrai Zsolt kijelentése nem túl szerencsés. Ahogy az egriugyek.hu is rámutatott, a képviselő annak a Heves megyei 1. számú egyéni választókerületnek a 2018-ban megválasztott országgyűlési képviselője, ahova nemcsak Eger, hanem további 26 környékbeli település, köztük Poroszló és Ostoros is tartozik.

 

Ennek ellenére a tablóból világosan látszik, hogy aki az Eger környéki kistelepüléseken él (illetve egykor ott élt), vagy nem Egerben született, már nem lehet elég jó egri a Fidesz szerint, legalábbis nem méltó közhivatalt viselni az önkormányzatnál vagy annak cégeinél.






 

A lap hozzáteszi, nagyon úgy tűnik, hogy a helyi Fidesz következő kommunikációs hadjáratát – a magyar kormányhoz hasonlóan – a

migrációra fogja építeni.

 

Csak itt éppen nem a külföldről bevándorlók, hanem a városon kívülről érkezettek lesznek a célkeresztben, akik Mirkóczki Ádám egyéves polgármestersége alatt árasztották el Eger városát.

 

Nyitrai Zsolt viszont nem nézett szét a maga háza táján: a tablón ugyanis nem kaptak helyet azok a fideszes képviselők, akik nem egri születésűek, és mégis fontos pozíciókat töltenek be a városban.

 

(egriugyek.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top