Politika

Bizonyítványt osztottak Orbánnak a Parlamentben, nem lesz otthon nagy ünneplés

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Így értékelte a miniszterelnök teljesítményét az ellenzék.





A parlament héfői ülésének azonnali kérdései között a párbeszédes Szabó Tímea többször megkérdezte Orbán Viktortól, tudott-e Szájer József ügyeiről, de egyszer sem kapott választ.

 

Mondja meg nekünk őszintén: tudott ön arról, hogy Szájer József 40 éve nem az Alaptörvény és a keresztény-konzervatív értékek szerint él, vagy nem tudott? Vagy ezután a botrány után tudta meg miniszterelnök úr?” – hangzott a kérdés a hvg.hu beszámolója szerint.

 

Orbán erre azt mondta: “Magyarország egy állampolgárának sem mondja meg, hogyan éljen. Az alkotmány nem tartalmaz erre nézve előírást. Szeretném emlékeztetni, hogy Magyarország egy jogállam, mindenki eldöntheti, mit tart jónak, és vállalta a következményeit. Itt ezzel állunk szemben, itt is ez történt: ami nem fér bele, az nem fér bele.

 

Szabó viszonválaszában először megemlítette, hogy furcsa ez a mondat “attól a Fidesztől, amely állandóan mások hálószobájában turkál,” majd újra megkérdezte Orbánt, tudott-e Szájer ügyeiről, majd a kormány bukásainak szemléltetésére egy nagy bizonyítványt hozott, amit szeretett volna átadni Orbánnak.






 

Fotó: Párbeszéd Magyarországért

Az asztalig eljutott, de Orbán nem vette át, ezért letette oda, de mivel többszöri felszólításra sem állt el a bizonyítvány átadásától, mire az ülést vezető elnök büntetést helyezett kilátásba. (hvg.hu)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top