Politika

Büntetés helyett inkább megjutalmazták itthon a bukott EP-képviselőt!

Pestibulvar.hu

Deutsch Tamás kemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen gusztustalan stílusú kijelentése miatt, már saját uniós pártcsaládja sem szeretne vele együtt dolgozni.

 






A fideszes EP-képviselő az ügyet egyelőre “megúszta” azzal, hogy az Európai Néppárt elvette a felszólalási jogát, így lényegében tehetetlenül ülhet köztük.

 

Itthon azonban egészen másként ítélik meg azt, hogy Deutsch az ÁVO-hoz és a Gestapohoz hasonlította Manfred Weber kijelentését:

 

Megtartották a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány valamint a MOL által osztott Petőfi-díj átadóját. Schmidt Mária szerint két igazi hazafi, két rendszerváltoztató hős, kapja a közép-európai népek szabadságáért hozott áldozataikat elismerő díjat, az egyik Kónya Imre

MÍG A MÁSIK JUTALMAZOTT DEUTSCH TAMÁS!

 






444.hu közölte, hogy a tavalyi díjátadón Lezsák Sándor és Szájer József kapta meg Petőfi-díjat, melyet Szájer azzal koronázott meg, hogy idén droggal a táskájában, az ereszcsatornán menekült Belgiumban a rendőrök elől egy illegális meleg szexpartiról.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top