Politika

Tovább dübörög a NER-szekere – Őket még a vírus sem állítja meg!

Pestibulvar.hu

Szerintem már senki sem lepődik meg azon, hogy az Orbán-kormány egy újabb stadionnal örvendeztet meg minket. Ezt most Nyíregyházára tervezik, azonban az egészen elképesztő, hogy már a munkálatok elkezdése előtt sikerült drágítaniuk a beruházást!

 






Az eredeti tervek szerint, a teljes egészében központi beruházásként megépülő új stadionra 10,3 milliárd forintot szánt a kormány,

AZONBAN MÁR A KÖZBESZERZÉSI PÁLYÁZAT LEZÁRULTÁIG 3,4 MILLIÁRD FORINTTAL DRÁGULT A STADION.

 

444.hu szerint az is kiderült, hogy a stadiontender a NER-es pályázatok klasszikus receptje szerint zajlott: hárman indultak el rajta, de végül érvényes pályázatot csak egy tudott leadni, de az is túllépte az eredeti terveket, így ezzel a 13,7 milliárd forintos ajánlatot választották ki.






 

A győztes az Új Puskás építésében is résztvevő Épkar Zrt., valamint a nyíregyházi székhelyű Nyír-Wetland Generál Zrt. konzorciuma. Alvállalkozóként szerepet kap majd a Magyar Építők Zrt is – áll a lap összegzésében.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top