Politika

Navracsics szerint csatát vesztett a Fidesz

Navracsics Tibor - Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Egyértelmű csatavesztés a Fidesznek Deutsch Tamás jogfosztása Navracsics Tibor szerint





A Fidesz számára csatavesztésnek gondolja Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakcióján belüli jogainak korlátozását Navracsics Tibor, aki az Európai Unió volt kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, jelenleg pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézet vezetőjeként dolgozik.

 

SZERINTE SOKKAL EGYÉRTELMŰBB ENNEK MEGÍTÉLÉSE, MINT A JOGÁLLAMISÁGI MECHANIZMUSSAL ÖSSZEFÜGGŐ VITÁBAN.

 

Ismert, Deutsch Tamás több interjúban is a Gestapo és az ÁVO gondolkodásához hasonlította Manfred Weber néppárti frakcióvezető azon nyilatkozatát, miszerint, akinek nincs takargatnivalója, annak nincs is félnivalója a jogállamisági mechanizmustól.






 

Navracsics Tibor a SpiritFM Keljfel Jancsi! című műsorában erre úgy reagált, hogy az ő ízlésének nem felel meg, hogy az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, német politikusokat az SS-hez vagy a Gestapóhoz hasonlítanak. (Index)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top