Politika

Orbán: a Nyugat nem toleráns, Soros a világ legkorruptabb embere, csak “jó a sminkje”

Kép forrása: MTI

Orbán hosszan beszélt ma reggel Soros Györgyről, aki a „világ legkorruptabb embere”, csak „jó a sminkje, mert filantrópnak van maszkírozva”.





Orbán szerint „vízválasztóhoz értünk abban, amit Soros tett” „a hazai baloldal támogatásával”: „túlment a határon, amit egy ország vállrándítva tudomásul vehet. Nem normális, hogy van egy ember, aki hazánkfia, amerikai spekuláns, aki mást sem csinál, csak a lengyeleknek és a magyaroknak próbál ártani.”

„Itt a magyar önérdeket az eddiginél hangsúlyosabban kell védeni ezzel az emberrel és az ő hálózatával szemben”

– mondta Orbán.

Orbán szerint egy dolog, hogy jó megállapodást kötöttek az uniós állam- és kormányfők, így a gazdasági és pénzügyi tervek hátországa atombiztos. De szerinte az egy másik dolog, hogy a „nem gazdasági természetű kérdéseket” illetően fennmaradtak a véleménykülönbségek. „A Nyugat nem toleráns”, a közép-európai véleményt elutasítja – mondta Orbán.






 

A miniszterelnök most is azzal hergelte a szavazóit, hogy az európai baloldal 34 millió migránst akar behozni, akiknek „az EU lakást és szavazati jogot adna”, amit Orbán őrült tervnek nevezett. A Nyugat szerinte teheti ezt magával, ha akarja, de azt elutasítja, hogy Közép-Európának ebben akarata ellenére részt kelljen vennie.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top