Politika

Nekimentek Szájer álszent dumájának – pedig még könyvet is írt belőle

Pestibulvar.hu

Elég volt a magyarokra rótt megszorításokból és a kisemmizésükből, azonnal véget kell vetni az emberek és az önkormányzatok tönkretételének – erről tartott sajtótájékoztatót Aranyvasárnap, Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese a Terror Háza Múzeum előtt Budapesten.

NÉHÁNY ÉVVEL EZELŐTT A TERROR HÁZA IGAZGATÓJA ARRÓL BESZÉLT A MÉDIÁNAK, HOGY „A MAGYAR DOLGOZÓK LUSTÁK ÉS NAGYIGÉNYŰEK”!

 

Nem ez volt az első eset, hogy a kormány és a hozzá közel állók megalázták a magyar dolgozókat, a magyar embereket! Ám a sajtótájékoztatónak nem ez volt a témája, a helyválasztást az indokolta, hogy a terror Házában kapható még mindig Szájer József: Ne bántsd a magyart! – című könyve.

„NE BÁNTSD A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓT, NE TETT KI A MULTINACIONÁLIS TŐKE KÉNYE-KEDVÉNEK,

 

ne add el a dolgozókat kilóra! Ne bántsd a magyart, ne köss stratégiai megállapodást olyan cégekkel, amelyek semmibe veszik a magyar munkavállalók és szakszervezetek jogait.” – szólította fel a kormányt a szocialista politikus, mert nem találta a könyben ezeket a sorokat. Majd hosszasan sorolta, hogyan nem kellene bántani a magyarokat: “Ne hozz olyan intézkedéseket, mind például a rabszolgatörvényt, amellyel családanyákat, családapákat kényszerítesz arra, hogy túlórapótlék nélkül kelljen ledolgoznia majd két év múlva azt a munkaidőt, amit most esetleg a válság miatt nem tud ledolgozni, és ne kényszerítsd arra, hogy heti hat napot dolgozzon

“NE BÁNTSD A MAGYART, TEDD A DOLGODAT MAGYAR KORMÁNY!”

– fogalmazott az MSZP elnökhelyettese.
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top