Politika

Pert vesztett a hazudozó kormánymédia: 1,8 millió forintot kell fizetniük Hadházy Ákosnak

nyugatifeny.hu
Hazugság volt a földmutyizás.





Hadházy Ákos pert nyert az Origo és a Ripost ellen, 1,8 millió forint sérelemdíjat ítéltek neki — írja Facebook-oldalán a képviselő.
“Idős szüleim 6,5 hektár szőlőt művelnek, amit 40 év alatt apránként vettek és saját kezűleg telepítettek, maguk művelik a mai napig.”
— írja a képviselő. A kormánymédia azt állította, hogy a “Hadházy-klán” Twickel báró strómanja. Négy évvel a cikkek megjelenése után vált jogerőssé az ítélet, amely kimondta, hogy
ez hazugság volt.
“A Ripost és az Origo köteles közzétenni az ítéletet, illetve összesen 1,8 millió forint sérelemdíjat kell fizetniük.” — írja Hadházy, aki egyrészt örül, hogy győzött az igazság, de még mindig előfordul, hogy felheccelt emberektől azt hallja: „bezzeg a Hadházy benne volt a földmutyiban”.





“Azt még el kell mondanom, hogy mennyire hálás vagyok a szüleimnek. Bár tudom, mennyire fájt nekik ez a lejáratás, soha nem tették szóvá, hogy hülye vagy fiam, miért kell ez neked – előtte és utána is támogattak!” — zárja sorait a képviselő.
A teljes posztot itt tudod elolvasni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top