Politika

Új közösségi oldal indult mélymagyarok számára — itt aztán lesz majd sajtószabadság

nyugatifeny.hu

Lazán veszik a közösségi alapelveket.






Hundub néven új közösségi oldal jelent meg az interneten, melynek legfőbb célja a politikai cenzúra megszüntetése mellett a Nagy-Magyarország-rajongók és a Facebookról kitiltottak egyesítése.

 

A Hundub – mely a Hungarian magyar és a Dub felirat szavakból áll – dizájnban a facebook régi verzióját koppintja, egyébként pedig

minden olyan funkciót megtalálunk rajta, mely Zuckerbergék oldalán is ott van.

 

Lehet tehát saját profilunk, fotókat és videókat oszthatunk meg, eseményeket kreálhatunk és még messengeren is tarthatjuk a kapcsolatot nagy magyar barátainkkal.

 

A magyar fejlesztésű oldal a sajtószabadság mellett annyival ad többet nemzetközi elődjéhez képest, hogy itt lehet pontokat gyűjteni (egy lájk egy pont, egy komment két pont), melyekkel az oldal által szervezett nyereményjátékokban lehet részt venni.

 

A felületen vonzó lehet a társkereső funkció is, de a legizgalmasabb – nyilván a sajtószabadság végett létrehozott –

a blog rovat, melyen mindenki saját cikkeket írhat és oszthat meg a nagyérdeművel.

 

Jogosan merül fel a kérdés, mit szól ehhez a Facbook és hogy egyáltalán mi értelme van megkísérelni konkurenciát kreálni a legnépszerűbb közösségi oldalnak?






 

Az Azonnali megkereste Pál Csabát, a Hundub ötletgazdáját és ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, az oldal életre hívását az motiválta, hogy

„Borzasztóan elegünk volt abból, hogy a Facebook csak úgy, ok nélkül törölt mindenkit.”

 

Hozzátette, hogy már egy éve volt egy tesztoldaluk, melynek sikerén felbuzdulva hívták életre a Hundubot. Elmondta azt is, hogy nem tartanak attól, hogy esetleg a facebook beperelné őket, hiszen az oldaluk nem is hasonlít az ismert közösségi oldalra, az a kis átfedés pedig, ami feltűnhet, az csupán a felület felhasználóbaráttá tétele miatt van.

 

Pál azt is elmondta, jelenleg az ötletgazdák pénzelik a felületet, és ez még így is marad évekig, később pedig reklámbevételekből tartják majd fent magukat, tehát nem tervezik az oldal fizetőssé tételét.

 

Az ügyvezető szerint a Hundub legfőbb küldetése: „A régi Nagy-Magyarország a cél. A határon túl élőket is szeretnénk belevonni ebbe, hiszen ők is magyarok. Szeretnénk egy kicsit összefogni ezt a társaságot, amit annak idején az iWiW is megpróbált.”

(azonnali.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top