Külföld

Több áldozata is van a horvátországi földrengésnek, köztük egy gyerek is

bahir.hu

Kedden 6,4-es erősségű földrengés rázta meg Horvátországot. Epicentruma a Zágrábtól 58 kilométerre délre fekvő Petrinja alatt volt, a 24sata.hr portál pedig Darinko Dumbović polgármesterre hivatkozva azt írja, hogy a természeti katasztrófa miatt egy gyerek is életét vesztette.






 

A portálnak egy másik szemtanú azt mondta, hogy a fölrengésnek több halálos áldozata is van, ő a főtéren látta meghalni a gyereket.

A VÁROSKÖZPONT MEGSEMMISÜLT

– mondta a szemtanú. Darinko Dumbović az index.hr-nek megerősítette, hogy több halottról is tud. Összedőlt egy óvodaépület is, amelyben azonban nem tartózkodtak gyerekek. A mentésre a hadsereg egységeit is kivezényelték.

 

A Jutarnji List című horvát lap a Facebook-oldalán tett közzé egy videót a földrengés Petrinjában végzett pusztításáról. Beomlottak épületek Zágrábban is. (index)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top