Politika

Fidesz-trollok förtelmes gyalázkodását kell elviselnie Lengyel Tamásnak újévi Áder-paródiája miatt (+fotó)

nyugatifeny.hu

Előtört a fideszes kultúra.


Összegyűjtötte a színművész, milyen kommenteket kapott a dumaszínházas szereplése miatt — írta meg a szeretlekmagyarorszag.hu.

 

Lengyel Tamás egy képre gyűjtött minden kommentet, amit azután kapott, hogy szerepelt a Dumaszínház újévi köszöntőjében, a képet pedig közzétette Instagram-oldalán.

 

A színész a paródiában egy lepusztult háttér előtt az elmúlt egy évben a hazai közéletben felbukkanó fszereplőket köszöntötte. Megemlítette az egész Kambodzsát megfertőző Szijjártó Pétert, a “kaszkadőr” Szájer Józsefet, a kerékpáros Karácsony Gergelyt és a „mindannyiunk megtakarítását kezelő” Mészáros Lőrincet is.

 

A videót itt tudod megnézni:


A paródiavideóra gyalázkodó kommentek özönét kapta a Fidesz kommentelőitől.

 

Közösségi oldalán erre reagálva úgy fogalmazott:

“Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély”

 

(szeretlekmagyarorszag.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top