Politika

Lázárékhoz került a gödöllői kastély — elbocsátásokkal kezdődik az agráregyetem kuratóriumának hatalomátvétele

nyugatifeny.hu

Tovább gurul a fideszes kis gömböc.


A fideszes hatalomátvétel után sorra küldik el a dolgozókat a Szent István Egyetemről: Lázárék bekebelezik a Gödöllői Királyi Kastélyt is — áll a Demokratikus Koalíció szerdai közleményében.

 

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Szent István Egyetem február elsejétől alapítványi fenntartásba kerül, a kuratórium tagjai közé pedig bekerült Csányi Sándor és Lázár János is.

 

Az öttagú testület elsődleges feladata az intézmény hosszú távú célokat szem előtt tartó, folyamatos fejlődésének segítése, a korszerű és versenyképes képzés és kutatás feltételeinek megteremtése — írták az ITM közleményében. A DK szerdai közleménye szerint

“a hatalomátvétel súlyos elbocsátásokkal kezdődik, közel 200 dolgozót küldenek el. “

 


Az egyetemet fenntartó alapítvány ráadásul kisajátítja a Gödöllői Királyi Kastélyt is.

 

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő az a tempó, amivel a fideszes étvágy felzabálja lassan az egész országot. Mániákusan kebeleznek be minden köztulajdont, legyen szó egyetemről vagy műemlék ingatlanról. A NER arrogáns és műarisztokratikus társasága abban a tévképzetben van, hogy kisajátíthatják a Gödöllői Kastélyt, de hiába képzeli el magát Lázár János tollas kalapban, lóháton, a kastélykertben vadászgatva, ki kell ábrándítanunk: mi, európai magyarok soha nem fogjuk hagyni, hogy szabadon, kiskirályként uralkodjanak rajtunk. — zárta sorait Arató Gergely, a DK elnökségi tagja.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top