Politika

DK: Orbánék a magyarok életével és egészségével szórakoznak

nyugatifeny.hu

Nyilvános oltási tervet követelnek.






Orbánék a magyarok életével és egészségével szórakoznak — írja csütörtöki közleményében a Demokratikus Koalíció.

 

Varga Zoltán, a DK frakciószóvivője azt írta: bár Orbán Viktor a Kossuth rádióban hetek óta azzal haknizik, hogy a vakcina beadása remekül fog majd működni, ebből egyelőre nem látszik semmi.

 

Az egészségügyi dolgozók oltása kaotikusan zajlik, a lakosság pedig alig tud valamit arról, hogyan fog zajlani azoknak a beoltása, akik nincsenek rajta az operatív törzs által közreadott listán.






 

A Demokratikus Koalíció szerint a pánikkormány kapkodása és szervezetlensége a magyarok életét veszélyezteti. Hónapok álltak rendelkezésre a felkészüléshez, de a második hullám elleni védekezéshez hasonlóan ezzel sem törődött a kormány.

 

Orbánék a tömeges teszteléssel sem foglalkoztak és most az oltási program megszervezésére is képtelenek, holott Európa más országaiból épp elég jó példát meríthetnének. A pánikkormány azonban csak kapkod és tehetetlenkedik, míg a magyarok tönkre mennek a vírus és a válság miatt. Mi, európai magyarok azonnali, átlátható, nyilvános oltási tervet követelünk, mert az emberek élete nem játék! — zárja Varga Zoltán a közleményt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top