Politika

Becsődölt Borkai jachtos “modelljeinek” cége, végelszámolást kellett indítani

nyugatifeny.hu

Borkai Zsolt fia szintén így járt.


Végelszámolás alá vonják Borkai Ádám egyszemélyes cégét, melytől Borkai Zsolt fia a havi egymilliós fizetését kapja.

 

Az mfor.hu információi szerint az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. ellen tavaly december közepén indították el a végelszámolást, az esetleges hitelezőknek pedig január végég van lehetőségük jelezni a követeléseiket a cég felé.

 

A feltételezhetően Rákosfalvy Zoltánnal is összefüggésbe hozható kft. elleni végrehajtás nem meglepő: noha az Akonia pénzügyei eléggé zavarosak, az így is látszik, hogy a vállalkozás „a 2016 és 2019 közötti négy évben folyamatosan veszteséges volt, 14-15 milliós negatív eredményt produkáltak, 2019-ben konkrétan -14,76 milliósat.”

 

Ennek ellenére a luxemburgi bejegyzésű cég kiegészítő mellékletben az egész évre 12 millió forintot tüntetett fel bevételként, ez pedig éppen fedezi az egyetlen bejegyzett alkalmazott, az ügyvezető, Borkai Ádám havi egymillió forintos fizetését.


 

A végelszámolás így azt jelenti, hogy ilyen módon már nem fog havi fix bevételhez jutni az ifjabb Borkai. És jó eséllyel így járnak a Borkai Zsolt jachtos orgiáján résztvevő “modellek” is. Ugyanis a lányok tavaly alapított csomagküldő szolgáltatása, a LiCseng Ital Kereskedelmi Kft. december elején szintén végelszámolás alá került.

 

(mfor.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top