Politika

Megvan, ki váltja az orgiabotrány miatt megbukott Szájert a néppárti delegáció élén

nyugatifeny.hu

Lassan minden fronton megtalálják az utánpótlást.


Múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy Schaller-Baross Ernő, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára lesz a drogos melegorgián megbukott Szájer József képviselői mandátumának örököse az Európai Parlamentben.

 

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-delegációjának vezetője pedig ma azt is bejelentette, hogy a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja

Gál Kingát választotta meg a magyar néppárti delegáció elnökének a Szájer lemondása miatt megüresedett tisztségre.

 

Gál Kinga 2004 óta tagja az Európai Parlamentnek, 2015 és 2019 között az Európai Néppárt alelnöke volt a testületben.


 

Deutsch szerint Schaller-Baross, a Fidesz-KDNP képviselőcsoportjának új tagja az Európai Parlament jogi bizottságának (JURI), továbbá foglalkoztatási és szociális bizottságának (EMPL) munkájában tagként, a fejlesztési bizottság (DEVE) és az Egyesült Államokkal fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség (D-US) a munkájában pedig póttagként fog részt venni.

 

A magyar néppárti delegáció Kósa Ádám EP-képviselőt jelölte tagnak és alelnöknek az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságába (CONT) – tette hozzá a delegációvezető.

(via mti) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top