Politika

Varga Judit kiborult, hogy a Twitter zárolta az őrjöngő Trump fiókját

nyugatifeny.hu

Szerinte példátlan módon sújtott le a liberális magáncenzúra.






“Teljes mértékben osztom Merkel kancellár asszony véleményét, miszerint aggályos, hogy a Twitter zárolta Donald Trump felhasználói fiókját” – írta a hétfő este közzétett Facebook-bejegyzésében Varga Judit igazságügyi miniszter, hozzátéve, nem tisztje beleszólni más állam belpolitikájába “azonban van, ami felett nem lehet elsiklani.”

 

“Az elmúlt pár napban új szintet lépett a magáncenzúra és eddig példátlan módon sújtott le. A digitális imperializmusban immáron nem számít, hogy az ember egy átlag felhasználó vagy éppen a világ vezető hatalmának demokratikus úton megválasztott elnöke, ugyanis kiderült, hogy mindkettőt egyetlen gombnyomással el lehet hallgattatni” – fogalmazott a miniszter

 

Szerinte mindez rávilágít arra, hogy “valójában mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a liberális közösségi média globális kontrolljának”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top