Politika

Dopeman ma már nem rugdosná Orbán szoborfejét

nyugatifeny.hu

Nem gondolt arra, hogy megsértheti magának a királynak az érzéseit.






Karácsony opportunista, Gyurcsány nagy túlélő, Orbán pedig nagyon jól lát a pályán — mondta Pityinger László, azaz Dopeman a Mandinernek adott interjújában.

 

Dopeman azt mondja az interjúban, hogy ő sosem megfelelési kényszerből alkot véleményt. Amikor Orbán Viktor 2010-ben megnyerte a választásokat, radikalizmusa sokak számára ijesztő volt, így nem csoda, hogy ő is kikelt ellene. Állítása szerint

2013-ban kezdte azt érezni, hogy itt valami lényegeset lehet tenni.

 

“Amikor az ember valamit komolyan csinál, annak mindig van következménye. Így volt ez az én esetemben is, miután belerúgtam a miniszterelnökről mintázott hungarocell-szobor fejébe. Egyébként sokkal rosszabb következményre számítottam, de nyilván nem akart belőlem senki mártírt csinálni.” — mondta az elhíresült szoborfejrugdosás kapcsán.

 






Hozzátette, hogy ez akkor belefért a művészi és politikai irányvonalába, de most már nem. Szerinte ez nem köpönyegforgatás, hanem haladás. Mint mondta, akkor ő a legerősebb emberbe, magába a királyba szállt bele, de

nem számolt azzal, hogy Orbán érzéseit meg is bánthatja.

 

Az újságíró felvetésére, hogy a Nyugati Fény szerint a rapper fideszes lett, azt válaszolta, hogy ő remekül mulat ezen, Orbán és Gyurcsány pedig különben is olyan, mint Batman és Joker.

 

Szerinte Orbánnak és Gyurcsánynak szükségük van egymásra, utóbbinak pedig nehéz dolga van, bár az ellenzéket ő irányítja.

 

Azzal kapcsolatban, hogy diktatúra van-e Magyarországon, azt felelte: a zsidó-keresztény kultúrkörben az embereknek nincs igényük a demokráciára.

“Egyébként azok, akik holmi Orbán-féle autokratikus berendezkedésről beszélnek, arra is szoktak panaszkodni, hogy a kormány minden komolyabb lépés előtt megméri a közhangulatot. Csakhogy ez ellentmondás.” — tette hozzá.

Szerinte Orbán Viktor nagyon jól lát a pályán, csibészes észjárásával pedig jól működik az európai nagykutyák között. Karácsony Gergelyről azt mondta, hogy ő nem egy vezető, hiába népszerű.

“Egy opportunista. Nem csinál semmit, nincs teljesítménye, egyelőre addig jutott, hogy k*rva jó fizetése van.” — fogalmazott, hozzátéve, hogy ennyi pénzért ő is tudna síránkozni az elvonások miatt.

 

A kérdésre, hogy akkor valójában fideszes-e, Dopeman azt felelte:

ez nála nem érzelmi kérdés, csak az érdekli, ki képes megteremteni azt a gazdasági és társadalmi környezetet, amelyben lehetőség nyílik egy élhetőbb életre.

 

Orbán szerinte jobban tudja menedzselni az országot, mint az eddigi miniszterelnökök.

“Ha sikerül a gazdaság beindítása, mégpedig minél hamarabb, akkor a Fideszre fogok szavazni. Érthető, hogy a Nyugati Fénynél ezért haragszanak rám.” — mondta. (Nem haragszunk Dopemanre. — a szerk.)

 






Beszélt az interjúban a Buddhista Főiskolán töltött időről is, és arról, hogy megbánta-e a gengszter-életmódot. Erről azt mondta, tök jó volt, és máig imádja az élete összes pillanatát.

“Orbán orrhosszal jobb, mint a kihívói, akiknek nem szól másról a terve, mint a zsákmányszerzésről. Meglepne, ha a Fidesz-KDNP kikapna 2022-ben.

A kormánypártok valódi ellensége az, hogy már tíz éve van hatalmon.

 

Az emberek olykor direkt elcseszik az életüket, hogy újra érezzék, van tét. Ilyen szempontból még jó is ez a mostani járvány, hiszen megtanulhatjuk ismét értékelni a korábban természetes dolgokat. Ha a kormány megoldja ezt a helyzetet, lesz perspektíva.” — zárta az interjút.

(Mandiner nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top