Politika

Szegénynek számítunk az EU-ban, a Fidesz mégis szórja a pénzünket

ezalenyeg.hu

Harmadik legrosszabb a magyar életszínvonal az európai unióban, de a Fidesz mégsem az emberekre, hanem felesleges dolgokra költi a közpénznek azt a részét, amit nem lop el.





Nemrég kiderült, hogy az egész EU-ban a harmadik legszegényebbek a magyar emberek, ha az igazán fontos adatot, az életszínvonalat nézzük. Ezen a mostani válság csak rontani fog, sokaknak már kenyérre is alig jut pénz. Persze Orbán csicskái és cinkosai jól élnek, zabálják a kaviárt és vedelik a francia pezsgőt.

 

 

Mire szeretnek költeni az orbánisták?

Luxusjachtokra, drága műkincsekre és magánrepülőkre nagyon. Meg persze stadionokra és vadászati kiállításra. Itt nálunk is megy a pazarlás, például stadionra, haverok panzióira és hasonlókra. Pedig kötelességük lenne, hogy munkahelyteremtésre, bértámogatásra, valódi és szükséges fejlesztésekre – vagyis a magyar emberekre költsék a pénzt, amit az adónkból beszednek.

 






 

Ellopja vagy ellumpolja a Fidesz a pénzt!

Tehát adott egy fideszes uralkodó réteg, ami az általunk befizetett pénz vagy magáévá teszi vagy olyanokra költi, ami leginkább szintén nekik kedvez meg annak a nagyon kevés kiváltságosnak, akik érdeklik őket. A többieknek majd krumplit osztanak a választás előtt, a szavazás napján meg adnak egy tízezrest, ha jó helyre teszik az ikszet. Így jobban megéri.

GUSZTUSTALAN!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top