Politika

10 nap alatt 900 milliárdot szórt el a Fidesz, nem aggódnak a válság miatt

ezalenyeg.hu

Irgalmatlan év végi pénzszórásba kezdett a kormány. Hiába ürül ki a kassza, hiába akadozik a gazdaság, a Fidesz-csicskáknak muszáj pazarolniuk a pénzünket. Hitelből.





A Fidesz ismét hatalmas mennyiségű pénzt vett ki a régen kiürült Gazdaságvédelmi Alapból, tájékoztattak szombati határozatukban. Ez már a sokadik alkalom, hogy az Alapra terhelnek, a Portfolio gyűjtése szerint már 2984 milliárd forintnál jár a lefölözés.

EZÉRT AKARTAK HITELT FELVENNI? MINDEN BIZONNYAL.

 

CSAK AZ UTÓBBI 10 NAPBAN TÖBB, MINT 900 MILLIÁRDOT SZÓRT EL A KORMÁNY, VAGYIS ÉV VÉGÉRE AZ ÖSSZES TARTALÉKUNKAT FEL AKARJÁK ÉLNI.

 

 







Ebből az összegből ráadásul nem a rászorulókra, a munkavállalók támogatására vagy a gazdaság fenntartására, hanem a saját érdekeltségeikre költenek.

 

A legnagyobb nyertesei a Fidesz új rablásának:
  • 210,5 milliárd az NVTNM alá tartozó társaságok tőkeemelésére.
  • 41,7 milliárd az egyházi örökségvédelemre és a Miniszterelnökség beruházásaira.
  • Még 22 milliárd az egyház beruházásainak támogatására.
  • 11,4 milliárd Paks II-nek.
  • 8,9 milliárd a Nemzeti Atlétikai Központnak.
Emellett 5,5-5,5milliárdot kap az Adria Port Zrt. és a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. is.

 

 

És még sorolhatnánk. A Fidesz csicskái minden létező dologból nyerészkednek, az érdekeltségeik pedig mindig kiemelt helyen vannak.

 






 

A hatalmas pénzszórás és az elpazarolt milliárdok után felmerül a kérdés: Mi lesz így 2021-ben? Ha Fidesz előre elkölti a jövő évi büdzsét, esélye sem lesz Magyarországnak felépülnie a koronavírus-járvány és a gazdasági válság következményeiből.

DE ORBÁNÉKNAK MEGINT KÖLTENI KELLETT. A FELCSÚTI DIKTÁTOR SOHASEM TANULT MEG SPÓROLNI, ÉS MOST AZ ORSZÁGOT HASZNÁLJA MALACPERSELYKÉNT.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top