Politika

Az üldözött keresztény örmények helyett az azeri muszlimokat támogatja a Fidesz

ezalenyeg.hu

Orbán és bandája szívesen tetszeleg az elvű, jó keresztény államférfi képében. De tudjuk, hogy náluk az érdek felülírja az elveket. Kivétel nélkül, mindig.

Az, hogy a Fidesz és csicskapártja a KDNP, azaz KERESZTÉNY Demokrata Néppárt által alkotott kormányban hazug, képmutató emberek ülnek, Szájer ereszcsatornázása óta már a leggyengébb értelmi képességűek számára is egyértelmű. Most viszont a mi pénzünk bánhatja az elvtelen kormány keleti nyitását.

 

Az Orbán-kormány 100 millió dolláros, azaz közel 30 milliárd forintos hitelkerettel támogatja Azerbajdzsánt

– jelentette be Szijjártó Péter.

 

A hitelt a Hegyi-karabahi háború utáni újjáépítésre adják Azerbajdzsánnak Orbánék. Ezen a területen korábban örmények laktak, de a tavaly szeptemberében kitört háborúban az azeriek orosz segítséggel elüldözték őket. Házaikat felgyújtva és hátrahagyva kellett menekülniük. Soha többé nem térhetnek haza.


 

Az azeri gázra utaznak.

A külügyminiszter arról is beszélt, hogy Magyarország a 2020-as évek közepén akár azeri gázt is vásárolhat majd. Persze nem valószínű, hogy a magyar emberek járnának jól ezzel. Valószínűbb, hogy valamelyik NER-lovag szakíthat majd nagyot a gázbizniszen.

Nem lepődnénk meg, ha éppen Mészáros Lőrinc, a Nemzet Gázszerelője lenne a nagy nyertes.

A Jobbik szerint képmutatás az álkeresztény kormány részéről, hogy a háborúban győztes muszlim azerieket támogatja, nem pedig az elüldözött örmény keresztényeket.

 

Az ellenzéki párt szerint hiába hangoztatják Orbán, hogy az üldözött keresztények pártján állnak, ha a gazdasági érdekek ezt bármikor felülírják.

(RTL Híradó nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top