Politika

Látni sem akarja Orbánékat az új amerikai elnök?

ezalenyeg.hu

Szerdán lesz Biden új amerikai elnök beiktatása, Magyarország nem képviselteti magát az eseményen. Ugyanis nem hívtak meg minket.





Orbán Viktor és a Fidesz-kormány nem rejtette véka alá, hogy a többek között zaklatással és adócsalással megvádolt Donald Trumpot támogatják az elnökválaztáson, hiszen egy ilyen gazember sokkal jobban találkozik az ízlésükkel, mint a mérsékelt humanista Joe Biden.

 

Az amerikai nép szerencsére jól döntött, és nem a pszichotikus Trumpot választották meg, hanem a demokrata Bident.

 

Erre válaszul a Trump és bűntársai által feltüzelt náci csőcselék feldúlta az amerikai törvényhozás épületét, hogy ezzel akadályozzák meg a választás hivatalos eredményének kihirdetését. Több száz randalírozó elmebeteget vonnak most eljárás alá, és könnyen lehet, hogy magát a bukott elnököt is elítéli a bíróság.






 

Na, hát Orbánék nem készültek arra, hogy mi lesz, ha Trump veszít. Egy lapra tették fel a kiemelten fontos magyar-amerikai kapcsolatokat. Ráfaragtunk erre mind.

 

Joe Biden beiktatásán hivatalosan nem lesz ott magyar kormányzati ember, nem hívták meg őket. Ezt maga Szijjártó Péter jachtminiszter vallotta be félénken az ATV-ben. Hát ennyi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top