Politika

Gődény újabb húzása: kamupártot alapított Orbán javára

ezalenyeg.hu

A korona-tagadó Gődény György tűnik fel az új párt hátterében, miközben az előző kamupártja ügyében akár börtönbüntetéssel is zárulhat az ügy.





Normális Élet Pártja néven jegyeztek be egy újabb pártot Gődény György szomszédjába. A dolog érdekessége, hogy a telken lakik egy épületben a vírustagadó gyógyszerész édesanyja is. Ráadásul a pártot ugyanaz a férfi alapította, aki Gődény kamupártját (Közös Nevező) is megalapította a 2018-as választás előtt. Abban az ügyben több nyomozás is folyamatban van, mivel nem fizették vissza a 153 millió forintos kampánytámogatást. Akár több év börtön is lehet a vége!

Fideszes érdek!

Az újabb pártalapítás illik a Fidesz aljas taktikájába. Még egy kamupártot hoznak létre, ráadásul olyan emberekkel, akik már 2018-ban is ugyanezt csinálták. A cél pedig a köztársaságpárti szavazók megtévesztése a rengeteg félrevezető nevű párttal.






 

Szerencsére a magyar embereket nem lehet ilyen könnyen becsapni. Az utóbbi évek választásai után már tudják, hogy az egységes köztársaságpárti erőkre kell majd szavazniuk, hogy megszabaduljanak Orbántól és a vérszívó csicskáitól.

Bármilyen trükköt is vet be a felcsúti miniszterelnök és hűbéresei, 2022-ben oda fogjuk küldeni őket, ahová valók: A politika szemétdombjára!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top