Politika

Luxuscilike újabb vállalkozásba kezdett, pedig a mostanival is bajok vannak

ezalenyeg.hu

A Luxusfidesz nagyasszonya, Rogán Antal exfelesége nem bír leállni. Most épp szállítmányozási céget alapított.





Rogán Antal kapcsolat-, vagy pénzfüggő exfelesége megint vállalkozósat játszik. Most éppen egy szállítmányozási céget alapított.

 

K-Monitor világított rá, hogy mik a frissen bejegyzett cég tevékenységi területei: egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás, raktározás, tárolás, légi, szárazföldi és vízi szállítást kiegészítő szolgáltatás, rakománykezelés.

MONDJUK A ROGÁN ANTAL KÖRNYÉKÉN MOZGÓ LUXUSVILLÁKBAN BIZTOS BŐVEN VAN HELY BÁRMIT ELRAKTÁROZNI.

 

Jól rávilágít Cili valós vállalkozói képességeire a tény, hogy másik cége akár az adószámát is elbukhatja. A Sarka Katával közös vállalkozás ugyanis még nem adott le 2019-es beszámolót, pedig azt igen csak fontos lenne megtenni.

 






Pedig Rogán Ciliéket busásan megtámogatták a magyar adófizetők. Tavaly összesen 210 millió forintos támogatást kaptak a közpénzből működő állami cég, a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatától.

 

MINDEN ESETRE, AHOGY ISMERJÜK ROGÁN CILIT ÉS AZ Ő INSTA-MÁNIÁJÁT, NEM LENNÉNK MEGLEPVE, HA LEGKÖZELEBB ARRÓL POSZTOLNA, AHOGY EGY KAMION ANYÓSÜLÉSÉN PÓZOL GUCCI RUHÁBAN. CSAK VIGYÁZZON, NEHOGY OLAJFOLTOS LEGYEN.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top