Politika

Farkas Flóriánt már 7 éve is csak 2 dolog érdekelte

ezalenyeg.hu

A fideszes politikus állami pénzből ígért jutalmat a rá szavazó roma vezetőknek – derül ki a Hadházy Ákos által nyilvánosságra hozott, 2013-ban kelt dokumentumból.





Hadházy Ákos független képviselő a közösségi oldalán azt írta:

nagyon fontos és érdekes dokumentum került elő Farkas Flórián aláírásával. A ROMA VEZETŐKET AZZAL BIZTATTA a Híd a munka világába programba lépésre, hogy így VÉGRE MÉLTÓ ANYAGI JUTTATÁST KAPHATNAK, amit Ő A VÁLASZTÁSOK ELŐTT MEGÍGÉRT a rájuk szavazóknak.

 

A köztársaságpárti politikus által nyilvánosságra hozott, hét évvel ezelőtti levélben Farkas kifejezetten dicsekszik azzal, hogy mindezt ő maga intézte el – Orbán Viktor, Balog Zoltán és Pintér Sándor segítségével.

 






Mint ismert, a programban a semmire költöttek el 1,6 milliárd forintot, az egész olyan szinten gázos volt, hogy az EU csalás elleni hivatala, az OLAF elkaszálta az egész projektet. Farkas Flórián sötét ügyei miatt 5 éve nyomoz a fideszes Polt Péter vezette ügyészség, ennek ellenére nem sikerült vádat emelni, bár az ügyben állítólag már 5 gyanúsított is van.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top