Politika

Melania Trump az elmúlt négy évben rá jellemző lelkesedéssel búcsúzott a Fehér háztól (+videó)

nyugatifeny.hu

Nem fűlött a foga az egészhez.

Melania Trump, búcsúzó first lady utoljára szólt a nyilvánossághoz a Twitter-oldalán közzétett videóban.

A szlovén származású Trumpné azt még bevállalta, hogy távozása előtt pár szóban búcsúzzon, az új fist ladyt, Jill Bident viszont már nem volt hajlandó fogadni, holott a közös tea és a Fehér ház bemutatása száz éve hagyománynak számít a First Lady-k körében.

Az elmúlt négy évben Melania Trump sokszor került a címlapokra mindenfajta diplomáciai érzéket nélkülöző megjelenéseivel, de a leginkább azon csámcsogott a sajtó, hogy milyen sokszor utasította el nyilvánosan Trump kezét, amikor az meg akarta fogni.

Trump felesége ugyanakkor visszahúzódó, sokak szerint mégis “hisztis” first ladynek bizonyult. Jól bizonyította ezt többek közt az a videó is, amelyben a First Lady kiborult azon, hogy a Fehér házban karácsonyfákat kellett díszítenie: a videót bár nem a nyilvánosságnak szánta, de trágár módon nyilatkozott a fákról.

Búcsúvideójában a búcsúzó Melania már valamelyest kulturáltabban szólalt meg: mindenfajta erőszakot elítélt és arra buzdította hallgatóságát, hogy “szenvedéllyel” tegyenek mindent — még, ha ez neki nem is sikerült az elmúlt négy évben Donald Trump oldalán.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top