Politika

Szél Bernadettet beidézték a bíróságra, mert a kormány szerint visszaélt a gyülekezési jogával

(kiemelt kép: Szél Bernadett/Facebook)

Bízik Jusztíciában.






“A bíróság a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértés miatt dr. Szél Bernadett ellen indított szabálysértési ügyben a bíróság hivatalos helyiségébe (1036 Budapest, III. kerület, Lajos utca 48- 66. szám földszint 8. tárgyalóterem)
2021. február hó 24. napján 8 óra 30 percre tárgyalást tűzött ki, melyről az eljárás alá vont személy képviselőjeként értesíti” — idézte saját idézését Szél Bernadett független képviselő a Facebook-oldalán.

 

Szél Bernadettnek azért kell bíróság elé állnia, mert 2020 áprilisában dudálós demonstrációkat szervezett Hadházy Ákossal és a Momentummal közösen, hogy így tiltakozzanak Kásler Miklós kórházkisöprése ellen. Ekkor egyébként őt és Hadházyt is megbírságolták.

 

Ekkor lehettünk tanúi annak a történelmi pillanatnak is, amelyben Bede Zsolt ráhasalt Hadházy autójára, majd azt ordította, hogy a képviselő elütötte.






“Tudjuk: azért esett nekem és sokunknak a rendőrség képében a Fidesz, mert szót emeltünk azokért, akiket dilettáns módon elhajtottak a kórházakból a vírus első hullámában. Most én megyek a bíróságra — de alig várjuk már, hogy azok legyenek “eljárás alá vonva”, akik Magyarországot és a magyar népet kifosztják, akik miatt rossz bérekért dolgozik az ország és akik miatt egyetlen rendszerünk sem működik úgy, ahogy kellene. Nincs mitől félnünk: helyesen cselekedtünk, amikor a jogfosztottak mellett kiálltunk mint ahogy mindig helyesen cselekszünk, amikor a kisemmizettek, az igaztalanul meghurcoltak mellett kiállunk. Én bízom Jusztíciában! “

— írta a képviselő.

 

A teljes posztot itt tudod megnézni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top