Politika

Új tévécsatornát indít Mészáros Lőrinc faképnél hagyott felesége

nyugatifeny.hu

A munkába menekül.


Új tévécsatornát indít idén szeptembertől a Mészárosné Kelemen Beatrix érdekeltségébe tartozó Media Vivantis Zrt. – vette észre az Origón megjelent hírt a Media1.hu.

 

Azt még nem tudni, milyen tematikájú adások lesznek láthatók az új csatornán, azt ugyanis nem árulták el.

 

A cikkben idézik a céget vezető Hajdú Pétert, aki azt mondta: a portfólióba tartozó LifeTV ötórányi saját gyártású műsort tervez tavaszra, napi realityvel, többek között olyan szutyokcelebekkel, mint Berki KrisztiánGáspár Győző, vagy Nagy Alekosz.


 

Ezt főműsoridőben vetítik majd, este hét és nyolc között, és Hajdú elmondása szerint a TV2-es Édes Élethez hasonlít majd.

 

A Mészáros Lőrinctől válófélben lévő Kelemen Beatrix 2019 áprilisában alapította meg médiavállalkozását, a Media Vivantist.

 

Ide tartozik, hogy Hajdú Pétert nemrég nagy összegű költségvetési csalásért (áfacsalásért) ítélték el, de a bíróság mentesítette őt az olyan jogkövetkezményektől, mint például a cégvezetéstől való eltiltás, ezért Mészárosné megtartotta őt a cég élén.

(Media1.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top